Fremtidige temaer

Vi formidler sportens vigtige historier i sammenspil med jer. Du kan være med til at præge Nordic SportsLabs indhold. Sidder du inde med en god historie, gemmer du på relevant viden eller kender du en vigtig person, som vi skal snakke med, så tag et kig på vores kommende emner og send os dit bidrag.

Bold

Fodbold og data – Hvordan skal data bruges som en del af en bæredygtig strategi i fodboldklubber? Brugen af data bliver mere og mere udbredt i de danske topklubber, og hjælper til at forbedre spillernes og holdets præstationer. Data ses efterhånden som en vigtig ressource, men er først noget værd, når vi har lært at udvinde værdi fra den. Så hvordan gør vi det?

Cykling

PÅ EN LANG REJSE FOR AT JAGTE DRØMMEN –
Vi vil om bag kulissen, og give dig historien om de ryttere, som har taget springet og rejst til udlandet for at jagte den helt store drøm om den professionelle kontrakt. Hvilke overvejelser gør de sig når trykke Danmark ikke er deres hjem længere, og hvilke udfordringer møder de på deres vej. 

Løb

SAMMEN FREM FOR HVER FOR SIG – Hvorfor er det bedre at træne sammen med andre frem for alene, når man er en af de bedste i sin sport? NSL dykker ned i tankegangen bag talent- og elitemiljøer, og giver dig, sammen med Professor i sportspsykologi Kristoffer Henriksen og landstræner i Triatlon Danmark Lars Lindstrøm, forklaringen på, hvorfor det forpligtende fællesskab ikke er en del af, og meget langt fra det, vi kender som ‘Foreningsdanmark’.

Videnskab & Forskning

Har du et forskningsprojekt, en viden eller en stor passion, som placerer sig i spændingsfeltet mellem sport, idræt og videnskab. Så tøv ikke med at give os besked. Så hjælper vi med at få det formidlet.